سکانس

عقل سالم در جامعه سالم

سکانس

عقل سالم در جامعه سالم

کاهش مصرف قرص ریتالین در خوابگاه دانشجویان؟؟؟؟؟!!!!!!!!

این رو من نمیگم مدیرکل فرهنگی.........................میگه.......

 

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، از کاهش چشمگیر میزان گرایش به قرص ریتالین در بین خوابگاه های دانشجویی خبر داد.

به گزارش آژانس خبری بختیاری (ایبنانیوز) به نقل از ایرنا، حمیدرضا صرامی روز یکشنبه در شهرکرد گفت: متاسفانه بر اساس تبلیغات سوء و ایجاد باورهای غلطی که از سوی برخی از دانشحویان رخ داد، قرص ریتالین به عنوان عامل خلاقیت و تمرکز در شب امتحان معرفی شد و در برخی از خوابگاه های دانشجویی نیز رواج یافت. 

به گفته وی، قرص ریتالین به عنوان آمفتامین شناخته می شود و این قرص حاوی سموم قرص های روانگردان است. 

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: با همکاری مرکز مشاوره و دفتر معاونت فرهنگی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری آگاهی سازی لازم در بین دانشجویان صورت گرفت و با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر کارگاه هایی نیز در سطح خوابگاه ها برای آشناسازی دانشجویان به ویژه دانشجویان ترم اولی و دانشجویان جدید الاورود برگزار شد.
به گزارش ایرنا،برخی از دانشجویان در شب های امتحان پایان ترم در تیرماه از قرص های ریتالین برای جلوگیری از خواب شب امتحان استفاده می کنند. 

صرامی ،در خصوص گزارش اخیر کمیته فرهنگی مبارزه با مواد سازمان ملل متحد مبنی بر گرایش هنرمندان جهان به مواد مخدر نیز گفت:در جمهوری اسلامی ایران در خصوص روند پیشگیرانه فعالیت های خوبی شد و اقشار مختلف مردم در ایران از سلامت مطلوبی در برابر مواد مخدر برخوردار هستند. 

به گفته وی،هیچ کس نباید جامعه هنرمندان را که یک طبقه فرهیخته اجتماعی در جمهوری اسلامی هستند بدون دلیل متهم کند و اینکه در حوزه هنرمندان چه میزان مواد مخدر مصرف می شود باید تحقیق و پژوهش صورت گرفت. 

صرامی یاداور شد:در جامعه آمریکا و اروپایی به دلیل عدم وجود معنویت دینی ،هنرمندان گرایش به مواد مخدر دارند اما در جامعه اسلامی ایران هنرمندان گرایش به مواد مخدر ندارند. 

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ،در خصوص چاپ کتاب برای دانش اموزان و دانشجویان در راستای پیشگیری از گرایش به مواد مخدر گفت:براساس مصوبه ستاد پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر مقرر شد آموزش و پرورش در سطح کتاب های درسی در حوزه مواد مخدر و روان گردان ها براساس سن و شخصیت فکری دانش آموزان گامهای موثری را بردارد. 

صرامی یادآور شد:متاسفانه علی رغم مصوبه ستاد پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، ستاد تالیف کتب درسی اقدام موثری نداشت و براساس تفاهم نامه وزیر آموزش و پرورش و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۸۸مقرر شد که وزارت آموزش و پرورش نسبت به عملیاتی کردن این مصوبه اقدام کند، که گروه تندرستی و سلامت وزارت آموزش و پرورش قول داده است این مصوبه را در سال ۹۱اجرایی کنند. 

به گفته وی،در بخش دانشگاهی نیز با همکاری لازم با وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری مقرر شده که محتوای کتب درسی به ویژه در رشته علوم اجتماعی و علوم انسانی در راستای مبارزه با مواد مخدر و آگاه سازی بازنگری شود. 

وی،از تدوین سند جامع پیشگیری اولیه در راستای کاهش تقاضای مواد مخدر خبر داد و گفت: براساس این سند گروه های هدف مانند دانش آموزانی که ترک تحصیل کرده اند،کودکان طلاق، فرزندان افراد معتاد، آموزش های لازم برای جلوگیری از گرایش به مواد مخدر به آنها ارائه می شود. 

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:هم اکنون چهار هزار مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جهان شناسایی شده که از این تعداد مواد مخدر یکهزار نوع مواد مخدر وارد کشور شده است.  

 

اینم از اون آمارهاست.......مطمئنم حرفی واسه گفتن نداشته.گفته چی بگم چی نگم:::~آهان یه مدته به ریتالین گیر ندادم.....یه حالی هم از اون نامرد تو ناصرخسرو بگیرم که ریتالینشو گرون بهم میده.......... 

تا اونجا که من می بینم مصرف ریتالین بین دانشجوها سیر صعودی داره......ضمنا این کارگاههایی که گفتین مطمئنید در دانشگاه برگزار میشه!!!!!!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد